За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
ТРОЙЧАТКА - 100 капсули
Производител: Българска билка 1893
Количество: 100 капсули
В наличност
Цена:
16.90лв.
с ДДС: 16.90лв.

Тройчатка е уникална комбинация от следните билки, съдържащи се в една капсула от 250мг.:  Карамфил 83,3 мг, сладък пелин 83.3мг,  Зелен орех 83,3 мг

Карамфилът е известен като подправка от дълбока древност. Както повечето подправки е имал антисептично действие и се е ползвал за да предпазва хранопровода от инфекции. В стоматологията карамфиловото масло (или неговата главна съставна част евгенол) е употребявано като антисептик и ефикасно средство срещу болката. Същите качества на маслото се използват при лечението на ревматизъм, артрит и инфекции на горните дихателни пътища. Регулира нивото на ненаситените мастни киселини, чиято липса води до стареене на организма. Използва се и при диабет, импотентност, храносмилателни смущения.

Сладкия пелин е бил използван в миналото за лечение на малария. Билката расте на много места в България. Сладкият пелин има множество полезни качества: прочиства от токсини, унищожава паразитите в организма, подобрява храносмилането, подпомага функциите на черния дроб и жлъчката.

Основните свойства на листата от орех, кората на орех и зелената обвивка на плодовете на ореха са противовъзпалителни, запичащи, тонизиращи нервната и храносмилателната система. Придава им се и способността да понижават артериалното налягане и нивото на кръвната захар.
Листата от орех, кората на орех и зелената обвивка на плодовете на ореха се използват при извънредно голям брой заболявания както за външна, така и за вътрешна употреба. Листата и зелената обвивка на плодовете най-често се прилагат за укрепващи бани при рахит, екземи, възпаления на кожата, на венците, на стомаха, на червата, при бяло течение у жените, хемороиди, кървене, нередовна менструация, опаразитяване с чревни глисти, и др.

Начин на употреба:  по една капсула, два пъти дневно с  200 мл вода, преди хранене.
Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва от деца под 18 години, без родителски и лекарски контрол. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула (250мг.): Карамфил 83,3 мг, сладък пелин 83.3мг,  Зелен орех 83,3 мг

Внимание: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Поради съдържанието на йод от зелен орех, продуктът не е подходящ за хора с проблеми с щитовидната жлеза!


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика