За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Dr. Frei Антистрес 20 ефф. табл.
Производител: Dr. Frei
Количество: 20 табл.
Цена:
6.50лв.
с ДДС: 6.50лв.

СУИС ЕНЕРДЖИ АНТИСТРЕС МАГНЕЗИЙ + ВИТАМИН Б6 

  • Магнезият играе основна роля за правилното функциониране на цялата нервна система.
  • Витамин В6 стимулира абсорбцията на магнезий и увеличава благоприятния му ефект върху психиката. Препоръчва се при физически и емоционален стрес.

Суис Енержи ANTISTRESS е комплекс от витамини и минерали, който подпомага функциите на нервната система и предпазва организма от стрес. Витамин В6 (пиридоксин) играе важна роля за метаболизма. Необходим е за нормалното функциониране на централната и периферната нервна система и синтеза на невротрансмитери. Освен това, повдига настроението, подобрява психическото и физическо представяне, подпомага разграждането на протеините и мазнините. Пиридоксинът увеличава производството на серотонина - "т.нар. хормон на щастието", като по този начин помага на организма да се справи с депресията.
Магнезият е основен елемент, който се среща във всички тъкани на тялото. Той е от съществено значение за нормалното функциониране на клетките и участва в голям брой метаболитни реакции. По-специално регулира предаването на нервните импулси и мускулните съкращения и допринася за по-доброто усвояване на витамин В6. В същото време, витамин В6 влияе върху образуването на магнезиеви съединения. Когато се приемат заедно, двата елемента засилват взаимно действията си.
Калият участва в процеса на предаване на нервните импулси и подобрява мозъчната дейност, увеличавайки количеството кислород, което стига до него.
Тауринът участва в метаболизма на липидите, допринася за нормализиране функцията на клетъчните мембрани и оптимизира енергийния метаболизъм. Той, също така, изпълнява функция на невротрансмитер в мозъка.
Витамин С е мощен антиоксидант, предпазва организма от бактерии и вируси, има противовъзпалителни и антиалергични свойства, подобрява функциите на имунната система и засилва действието на другите антиоксиданти.

Една таблетка съдържа:

  • Витамин С (L-аскорбинова киселина) - 250 mg;
  • Магнезий (Магнезиев карбонат) - 150 mg;
  • Калий (Калиев бикарбонат) - 234 mg;
  • Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) - 1 mg;
  • Таурин - 25 mg.

Препоръчителна доза: 1 таблетка на ден.
Не превишавайте препоръчваната дневна доза.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка, разтворена в 200 мл вода.
Важно: Ако сте бременна или планирате да забременявате е желателно да се консултирате с лекар, преди да приемате витамини.
Продуктът не е подходящ за деца под 14 години. Да се пази далече от деца! 
Не е заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.
Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и аромати. Без лактоза и глутен. Подходящ за вегани.


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика