За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Multi-Gyn Douche Irigator + Douche Tablets - иригатор + ефервесцентни таблетки
Производител: Bioclin
Количество: 10 таблетки
Цена:
27.29лв.
с ДДС: 27.29лв.

За основна интимна хигиена


Действие
БиоКлин Мулти-Гин таблетки се използват за поддържане на вагинална хигиена. Тези концентрирани ефервесцентни таблетки се състоят от естествени компоненти, без консерванти и ароматизатори. Те съдържат съставки, които поддържат растежа на лактобацилите, а екстрактът от Алое оптимизира състоянието на тъканите. В комбинация с Multi-Gyn Вагинален душ, ефервесцентните таблетки осигуряват оптимална интимна хигиена, профилактика на вагинални инфекции и облекчаване ан оплаквания като сърбеж, възпаление, парене, секреция и/или неприятна миризма.
Подпомага растежа на лактобацилите и оптимизира естественото състояние на влагалището. Нормализира вагиналната секреция.
Облекчава вагинални оплаквания като сърбеж, възпаление, парене, секреция и/или неприятна миризма. Спомага за профилактика на вагинални проблеми и подпомага лечението на вагинални инфекции като гъбични и бактериални инфекции.

Приложение
Прилагат се вагинално, разтворени в топла вода, с помощта на Мулти-Ген вагинален душ. Разтворете една таблетка с топла вода в контейнера на вагиналния душ.
Прикрепете апликатора на душ-бутилката  и го въведете във вагината. При стискане на бутилката внимателно и докрай вагината се почиства с течността.
Честотата на употреба зависи от индивидуалното състояние на влагалището, от начина на живот, сексуалната активност, наличие на менструация и т.н. За добра вагинална хигиена обикновено е достатъчно да се използва Мулти-Гин вагинален душ с Мулти-Гин таблетки един път седмично.
Когато е необходима допълнителна хигиена напр. менструация или за профилактика на вагинален дискомфорт е препоръчителна промивка с Мулти-Гин таблетки три пъти седмично /през ден/
За облекчаване на вагиналните проблеми и за поддържане на лечението при вагинални  инфекции е препоръчително да се използва два пъти дневно за 5 дни.

Съдържание
Една ефервесцентна  таблетка съдържа: пудра от алое 50 мл, млечна киселина 2,00 мг
Помощни вещества: лимонена киселина, лактоза, натриев бикарбонат, полиетилен гликол

Производител: Bioclin


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика