За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Перфектил плюс кожа
Производител: Vitabiotics
Количество: 28 капс. + 28 табл.
Цена:
38.99лв.
с ДДС: 38.99лв.

Новата подобрена формула на оригиналните таблети Перфектил

Действие
Perfectil Плюс е патентована формула създаден от екип експерти за тези, които жилаят да поддържат здрави своята кожа, коса и нокти.

  • Perfectil® Плюс включва оригиналните таблети на Perfectil с тройно действаща формула плюс важните Омега-3 и 6 мастни киселини, които помагат за поддържане на отлчен тен.
  • Нутри- дермалните капсули също съдръжат елементи като ликопен и лутеин помагащи при предпазване на кожните клетки от увреждащия ефект на свободните радикали и UV светлина и замърсяванията.

​По време на бременност и кърмене:
Препоръчваме Ви по време на бременността да приемате само мултивитамини, създадени специално за бременни, като напримери  Pregnacare Оригинални таблети или Pregnacare Плюс. Те съдържат внимателно подбрана комбинация от витамини и минерали, специално разработени за прием още преди зачеване, по време на цялата бременност, а също така и по време на кърмане. Ако е необходимо, Perfectil може да бъде приеман след периода на кърмене, защото това е време, в което кожата и косата може да се нуждаят от допълнително подхранване, за да се възстановят.

Прием с други лекарства:
Обикновено Perfectil Плюс може да се приема едновремено с лекарствени средстава, защото той съдържа умерени нива на витамини и минерали и не съдържа никакви упойващи вещества или хормони. За специфични съвети за приема на Perfectil Плюс в комбинация с лекарствени средства, моля първо да се консултирате с Ващия лекар или фармацевт.

Приложение
Една таблета и една капсула дневно са препоръчителната дневна доза. Приемат се с основно хранене. Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитамините се приемат на празен стомах. Да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане. 

Поява на ефект:
В повечето случаи за натрупване на  полезния ефект на витамините и минералите в Perfectil Плюс са необходими няколко седмици и положителни резултати се забелязват след 1 до 3 месеца. Ежедневен прием е препоръчителен. Няма ограничения на времето, през което Perfectil Плюс може да се използва. 
 

Съдържание
Витамин Е, Витамин D3, Витамин С, Витамин В1, Биотин, Цинк, Мед , Йод, Омега-3 мастни киселини

 

Производител: Vitagold


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика