За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Afomill капки с овлажняващо действие
Производител: Velevi Pharma
Количество: 10 броя
В наличност
Цена:
16.00лв.
с ДДС: 16.00лв.

Съмари (Е)

 

Действие
Афомил капки за очи представляват растителен дестилат за очи на основата на хиалуронова киселина и гликолови екстракти на Бодлив залист и салвия. Имат овлажняващ и освежаващ ефект. Хидратират, успокояват и защитават очите, като съдействат да изглеждат по-живи и блестящи.

Приложение
Отделете един флакон и го отворете, завъртайки капачката. Натиснете леко флакона и капнете по няколко капки във всяко око. Съдържанието на флакона трябва да се използва изцяло в деня на отварянето му ( до 12 часа).

Съдържание
Гликолов екстракт от Бодлив залист [Ruscus aculeatus], гликолов екстракт от салвия [Salvia officinalis], натриева сол на хиалуронова киселина, триосновен натриев цитрат дихидрат, натриев метабисулфит, натриев хлорид, бинатриева сол на EDTA, дистилирана вода

Противопоказания: Афомил е предназначен само за очи. Не използвайте, ако опаковката му е нарушена или след изтичане на срока на годност, посочен върху опаковката.Не допирайте окото с върха на флакона.Не позволявайте гърлото  на флакона да се докосне до повърхност, която може да предизвика инфекция. Не използвайте, ако имате непоносимост към някоя от съставките .Съхранявайте далеч от директни източници на светлина и топлина.
Производител: Velevi Pharma


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика