За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
100% Натурално масло от Авокадо, AURA
Производител: Българска билка 1893
Количество: 20мл.
Цена:
8.99лв.
с ДДС: 8.99лв.

100% Натурално масло от Авокадо, 20мл

(за суха, нормална кожа, зряла кожа)

Съставки: 

Persea gratissima Oil (масло от Авокадо)

Действие: 

Висококачественото масло способства за изглаждането на бръчките и предотвратява появата на нови. То подобрява тена, хидратира и регенерира кожата. Въздейства против пигментации, при кожни проблеми и белези. Притежава естествен UV-филтър.

-Масло от Авокадо– богато на Омега-6 и Омега-9 мастни киселини, на Вит. А, B1 и B2, С, Е, калий и др. Особено подходящо за суха и зряла кожа. Силно антиоксидантно, слънцезащитно и подхранващо действие. Прониква нежно в кожата, като я предпазва от преждевременно стареене и създава  бариера срещу агресивните фактори на околната среда (студ, слънце, вятър). За суха, нежна, чувствителна кожа и за суха, изтощена коса. Подходящо и за бебета. Използва се и при кожни раздразнения, акне, ранички.

Натуралните козметични продукти се произвеждат само от студено пресовани растителни масла, етерични масла, билки, пчелни продукти. В тези продукти не се добавят синтетични аромати и оцветители, водещи са единствено качествата наприродните съставки. Заради натуралния им произход е възможно да има разлика в цвета и в аромата на суровините от различните реколти.


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика