За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
100% Масло от Био Кокос (екстра върджин), AURA
Производител: Българска билка 1893
Количество: 100мл.
Цена:
6.99лв.
с ДДС: 6.99лв.

Масло от БИО Кокос (екстра върджин), 100мл

Сертифицирано масло за лице, кожа, коса

Съставки: 

Cocos Nucifera*( Сертифицирано Био масло от екстра върджин Кокос)

Действие: 

Подходящо при чувствителна и проблемна кожа, скалп, коса. Благоприятно при суха, повяхнала кожа, бръчки. Универсален козметичен продукт – за зоната около очите, устни, лице, тяло, за бебешки масажи.

Натуралните козметични продукти се произвеждат само от студено пресовани растителни масла, етерични масла, билки, пчелни продукти. В тези продукти не се добавят синтетични аромати и оцветители, водещи са единствено качествата наприродните съставки. Заради натуралния им произход е възможно да има разлика в цвета и в аромата на суровините от различните реколти.

-Масло от Кокос– Богато е на антиоксиданти, които го правят едно от най-популярните масла в борбата срещу стареенето на кожата. Хидратира кожата и косата в дълбочина.Маслото от кокос е хипоалергенно и няма никакви противопоказания за употреба, което го прави подходящо и за масаж на бебета и деца. Притежава естествен UV фактор. Защитава кожата от агресивните фактори на околната среда. Подходящо е за кожата на цялото тяло. Попива напълно, не запушва порите, поддържа здравословен баланс и вид на кожата и на косата. Маслото облекчава и кожни заболявания и възпаления, като дерматити, псориазис.  Маслото от кокос, което е върджин, е много по-ценно и със запазени качества.


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика