За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Омни Биотик Про-Ви 5
Производител: Institut Allergosan
Количество: 14 сашета
Цена:
43.79лв.
с ДДС: 43.79лв.

 

 

 

 

 

OMNi-BiOTiC® Pro-Vi 5 е идеалният спътник за защитните сили на тялото ви! Този иновативен и уникален в световен мащаб пробиотик съчетава 5 специално подбрани бактериални щама, които са показали в проучвания различни антивирусни свойства. Те ще допълнят чревната ви флора с 5 милиарда симбионти, а добавеният витамин D ще допринесе за нормалната функция на имунната система при възрастни и деца.

 

Начин на употреба:

Приготвянето е просто: 1 – 2 пъти дневно се разтваря по 1 саше Омни-Биотик® Про-Ви 5 (=2 g) в около 125 мл вода, разбърква се и се изчаква минимум една минута за активиране.

Препоръчително е приемът да се осъществява преди хранене. Това може да се случи преди закуска и вечеря, например.

При деца над 4 г. се препоръчва прием на 1 саше дневно. При деца от 1 до 4 г. се препоръчва прием по 1/2 саше дневно.

В Омни-Биотик® Про-Ви 5 се съдържат само естествени за човешкия микробиом бактерии, поради което той може да се приема и по време на бременност и кърмене.

Продуктите от линията Омни-Биотик® съдържат в малки количества различни баластни вещества, които се усвояват от бактериите като специфична храна, например фрукто-олигозахаридите (FOS) или инулин. Ако страдате от фруктозна нетолерантност, моля изчакайте активация на бактериите в рамките на 30 минути. През този половин час съживените след рехидратация бактерии почти напълно ще усвоят храната си (FOS, инулин и др.) така че до червата могат да достигнат единствено единични молекули.


Етикети:
Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика