За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
ТИТАН регенеринг
Производител: ТИТАН
Количество: 100гр.
Цена:
29.00лв.
с ДДС: 29.00лв.

ТИТАН регенеринг подсилва здравината на целия скелет, подпомага дейността и правилното функциониране, възстановяването на ставите и мускулите, подобрява подвижността, подпомага възстановяването на хрущялната тъкан, подпомага и повишава плътността на костната тъкан и издръжливостта на целия гръбначен стълб.

ТИТАН регенеринг помага при разтягане и разкъсвания на мускулни влакна, сухожилия и ставни връзки, както и спомага за тяхното по-бързо и правилно възстановяване.
Продукта е подходящ за прием след оперативна намеса. Подпомага по-бързото и правилно зарастване на прорезни рани, пробождания, порязвания и разкъсвания на кожна тъкан.
При прием има положителен ефект върху здравината на косата, кожата, ноктите и костите.
Основната функция на ТИТАН регенеринг е да премахва частично или напълно увредена, фиброзна тъкан и на нейно място да се изгради нова здрава функционална тъкан с нормална структура.
За постигането на положително въздействие върху организма, препоръчваме приемането на продукта най-малко три месеца. При положително повлияване, може да се продължи приемането още при по-малки поддържащи дози. В случаите на изтощени организми, приемането може да продължи пет или шест месеца.
ТИТАН регенеринг не е лекарствен продукт и не отменя предписаните Ви медикаменти. За приема му не е нужна консултация с лекар.

В основата си хранителната добавка ТИТАН регенеринг съдържа природни нискомолекулни протеини и колагено-пептиден хидроизолат. Към тази мощна формула се добавят и хондроитин, хиалуронова киселина и глюкозамин сулфат. Всяка една от съставките на ТИТАНрегенеринг е с клинично доказан благоприятен ефект върху опорно-двигателния апарат на човешкото тяло, както и има своето място и функция в човешкия организъм.

Протеините или белтъци, са основна градивна единица на нашия организъм. Функциите които те изпълняват са градивна, регулативна, буферна функция, защитна и транспортна. Нискомулекулните протеини са в основата на възстановяването на износени клетки и транспортирането на различни вещества в нашето тяло с цел възстановяване. Благодарение на протеините се поддържа нужното ниво pH в организма – нивото на киселинност. Протеините са в основата на защитата на човешкия организъм от микроорганизми, като те изграждат антитела.

ТИТАН регенеринг съдържа единствено лесноусвоими пълноценни протеини, които имат пълния аминокиселинен профил от 20 аминокиселини, нужни за правилното възстановяване на организма.

Колагенът е основната структурна белтъчина в човешкия организъм. С напредването на възрастта неговото производство и усвояване намаля. След 40-годишна възраст синтеза му в организма спада с около 25%, а след 60 годишна възраст с около 60%. Основната му функция е да слепва или възстановява клетките в ставите и кожата.

Ежедневният прием на храна не може да осигури адекватен прием на колаген, тъй като колагеновата молекула се отличава с големи размери, което възпрепятства усвояването й от организма по естествен начин. Именно това обособява нуждата от допълнителен прием на хидролизиран колаген. Процесът на хидролизация разделя колагеновата молекула на малки фрагменти т.нар. колагенови пептиди, който улесняват усвояването на колаген при прием, както и съдействат и подпомагат самостоятелното му производство в организма.

Колагенът е отговорен за структурната защита на клетките, тъканите и органите и допринася за:

 • Здравината, подвижността и еластичността на ставите
 • Нормалното състояние на костите
 • Поддържането на кожата здрава и еластична
 • Нормалната функция на кръвоносните съдове и мускулите
 • Нормалното образуване на колаген в организма – обогатяването на храната с усвоим
 • колаген дава тласък и на собствената продукция на организма
 • Забавяне процесите на стареене

Хрущялните клетки (хондроцити) в здравия организъм синтезират достатъчно глюкозамин, необходим за продукцията на колаген и за регенерация на съединителната/хрущялната тъкан. В процеса на стареене този процес на възпроизводство постепенно губи баланса си – разрушаването на хрущялната тъкан не може да бъде компенсирано с производството на нови клетки. Така ставите, образно казано, започват да “скърцат”. Хрущялната тъкан играе ролята на амортисьор; смекчава триенето и натоварването в костните връзки и сухожилията. При изтъняването на хрущяла тази функция липсва, затова ставите стават трудно подвижни, започва триене и деформация на кости, а това води до болки и възпалителни процеси.

Тук се появява и функцията на глюкозамина. Той е естествено вещества за човешкото тяло и неговите най-високи концентрации са съсредоточени в хрущялите и ставите. Глюкозаминът е градивният елемент на хиалуроновата киселина. Той успешно подпомага зарастването на повърхностни рани на кожата. Редуцира болки в ставите, като забавя дегенерацията на хрущялна тъкан и подпомага възстановяването на хрущяла, тъй като е негов основен градивен компонент.

Хондроитинът, или както по-често се среща – хондроитин е гликозамингликан, който под формата на протеогликан е една от най-важните съставки на съединителната тъкан в
сухожилията и ставите. Хондроитинът предотвратява навлизането на вода и хранителни вещества във възпалените сухожилия и ставите. В същото време той пропуска други вещества в
съединителната тъкан. Това е много важно свойство, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване.

В резултат на действието на хондроитина заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо. Хондроитинът е концентриран и в стените на пикочния мехур и кръвоносните съдове. Тук задачата му е да предотвратява излизането на кръвта извън кръвоносните съдове и на урината – извън пикочния мехур.

Хиалуроновата киселина е важна структурна единица на ставния хрущял. Тя е основен компонент на синовиалната течност, която има смазващи функции в ставата и на съединителната тъкан.

Xиaлypoнoвaтa ĸиceлинa:

 • пoдпoмaгa възcтaнoвявaнeтo нa xиaлинния xpyщял;
 • cтимyлиpa pacтeжa и мeтaбoлизмa нa xoндpoцититe, нaмaлявa aпoптoзaтa им;
 • cтимyлиpa cинтeзa нa ĸoмпoнeнтитe нa xpyщялния мaтpиĸc;
 • e нeзaмeнимa зa здpaвeтo и paзтeгливocттa нa cтaвнитe вpъзĸи и cyxoжилия;
 • peдyциpa бoлĸaтa и oтoĸa в cтaвaтa;
 • e oтгoвopнa зa eлacтичнитe ĸaчecтвa нa cтaвнaтa тeчнocт, ĸaтo въздeйcтвa cмaзвaщo, пpoтивoвъзпaлитeлнo и yчacтвa в дocтaвĸaтa нa xpaнитeлни вeщecтвa дo cтaвния xpyщял;
 • пoтиcĸa paзpyшaвaнeтo нa xpyщялa и възпалителни процеси свързани с него.
 • изпълнявa фyнĸциятa дa изxвъpля oтпaднитe пpoдyĸти, тъй ĸaтo xpyщялитe нямaт ĸpъвoнocни cъдoвe.

Състав:

Протеинов-колагенов комплекс от животински произход, глюкозамин сулфат, хиалуронова киселина, хондроитин

Препоръчителен прием:

Препоръчва се ТИТАН регенеринг да се приема в дневна доза: на всеки 20 кг телесно тегло 5 гр. /1 супена лъжица/. Приема се 2 пъти дневно сутрин и вечер 1 час преди хранене в продължение на 90 дни.

Пример: при 80 кг телесно тегло се вземат по 2 супени лъжици сутрин и 2 супени лъжици вечер, 1 час преди хранене.

Продукта се смесва с няколко лъжици кисело мляко, фреш, сок, булъон, вода и друга любима напитка.
Да не се превишава препоръчителната доза.

Профилактичен режим: 1 супена лъжица сутрин / 1час преди закуска /

 


Етикети:
Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика