За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
ТИТАН Актив колаген
Производител: ТИТАН
Количество: 250гр.
Цена:
59.00лв.
с ДДС: 59.00лв.

Титан Актив е специално разработен продукт, който да бъде в помощ на всички с активен начин на живот. При тежък физически труд или умора в следствие на спорт и натоварване, организма се нуждае от правилните хранителни вещества, които да спомогнат неговото възстановяване и нормално функциониране.

При създаването на Титан Актив е направена комбинация от чист хидролизиран телешки колагенов пептид и ниско-молекулни протеини. Както е известно, комбинацията от тези два продукта в организма е предпоставка за неговото бързо и правилно възстановяване след изтощение и натоварване.

Благодарение на иновативната си формула и висококачествена технологична обработка – Титан Актив може да ви бъде полезен в редица области:

1.Подпомага здравето на ставите и намалява болката 

Това е може би най- голямата полза от Титан Актив. Важно е за всеки спортуващ да приема, колаген за да поддържа ставите си.Имаше един момент, в който поради съвкупност от различни фактори сутрин като станех, ставите трудно се раздвижваха и усещах болезненост.

Ако тичате редовно или тренирате с тежести, сами знаете на какво сериозно натоварване са подложени ставите. За това, при атлетите протеина е задължителен елемент от диетата.

Титан Актив помага на ставите  да се движат по-лесно, намалява болката често свързана със стареенето и дори намалява риска от стареене на ставите.

2.Помага за намаляване на травмите на сухожилията.

Сухожилията се състоят почти изцяло от колаген (75 процента), а допълнителният прием на колаген и ниско молекулни протеини спомага за възстановяването на тези важни съединителни тъкани, когато те са подложени на голяма физическата активност.

Освен това, когато започнете да тренирате редовно, мускулите ви потенциално могат да растат по-бързо от тези съединителни тъкани, което може да доведе до болка и нараняване. Титан Актив помага да се поддържат тези съединителни тъкани еластични и способни да нарастват, както правят вашите мускули.

3.Помага за поддържането на азотния баланс.

Хората с активен начин на живот често наблягат на важността на поддържането на положителен азотен баланс. Това равновесие се смята, че поставя тялото в анаболно състояние или идеално състояние за постигане на мускулен растеж. Проучванията показват, че редовната употреба на добавки от протеиново-колагенов характер спомага за поддържането на азотния  баланс на организма.

4.Повишава метаболизма, мускулната маса и енергийната продукция

Също от изключителна важност за спортуващите е повишаването на колагена може да спомогне за увеличаване на метаболизма  чрез добавяне на чиста мускулна маса  и подпомагане при преобразуването на основните хранителни вещества. И помнете, че запазването на мускулната маса е от решаващо значение с възрастта, тъй като помага за поддържането на позата, здравето на костите и изгаря повече калории, отколкото мазнините.

5.Намалява телесните мазнини

Титан Актив, консумиран преди и след тренировка помага да се поддържа и възстановява белтъчното съдържание на мускулите. Колагенните пептиди, могат да подпомогнат синтеза на креатин в организма.

6.Подобрява здравето на черния дроб

Ако искате да детоксирате тялото си от вредни вещества, Титан Актив е изключително полезен. Това е така, защото глицинът в него помага да се сведат до минимум уврежданията на черния дроб, когато той абсорбира  токсини или алкохол.

7.Защитава сърдечно-съдовото здраве

Аминокиселината пролин, която се съдържа в Титан Актив, помага да се намали мастната тъкан в артериите и да се сведе до минимум натрупването на мазнини. Пролина в него е необходим за възстановяване на тъканите в ставите и артериите, както и за контролиране на кръвното налягане. В допълнение, аргинина помага производството на азотен оксид, което подобрява кръвообращението.

Състав:

  • хидролизиран телешки колаген и нискомолекулни протеини от животински произход.

Препоръчителен прием:

  • 10г (1 мерителна лъжица) на ден.

 


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика