За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Pregnacare Max Vitabiotics
Производител: Vitabiotics
Количество: 56 табл. + 28 капс.
Цена:
37.79лв.
с ДДС: 37.79лв.

Oптималната доза на хранителни съставки по време на бременността

Действие
Прегнакеър МАКС е създаден за майки, които търсят максимална подкрепа по време на бременността от продуктите от гамата Прегнакеър. Напредничавата формула осигурява оптималната доза на хранителни съставки по време на бременността. Тя доставя 400 микрограма фолиева киселина под формата на биоактивен L-метилфолат, който е готов за усвояване от организма. Този продукт е създаден, за да могат да получават този важен витамин жените, които страдат от невъзможност да превръщат фолиевата киселина в L- метилфолат.

Капсулите в Pregnacare МАКС съдържат само най-високо пречистения фармацевтичен вид рибено масло, произведено в Норвегия. Всяка партида се тества многократно, сертифицира и напълно отговаря на изискванията на Европейския съюз за липса на каквито и да било замърсители. 

Прегнакеър МАКС се препоръчва за приемане по време на бременността, поради което ние препоръчване по време на кърменето да се приема Прегнакеър за кърмещи, който е формулиран именно за този период. Прегнекър за кърмещи съдържа много по- високи количества Калций необходими през този преиод както за организма на майката, така и за организма на кърмачето. 

Принципно Pregnacare МАКС може да се приема едновремнно с други медикаменти, защото съдържа само препоръчителни дози на витамини и минерали. Въпреки това, ако вече приемате други предписани витамини или лекарства, потърсете съвета на вашия лекар. Тъй като Pregnacare МАКС съдържа витамин К, ако примате антикуалоганти не приемайте Pregnacare с изключение на изричния съвет на вашия лекар.

Приложение
Приемат се 2 таблетки и 1 капсула  дневно с основното хранене. Да се приема с чаша вода или студена напитка. Не се дъвчат. 

Регулярния прием на продукта се препоръчва, но неприемането на една таблета няма да навреди. Просто приемете таблетата на следващия ден по време на основното хранене. Не бива да предозирате дневния прием.

Съдържание
N-ацетил цистени - 50 mg; L- аргинин - 100 mg; Инозитол - 100 mg; ВИТАМИН D (400 IU) - 10 mcg; ВИТАМИН E (ЕСТЕСТВЕН ИЗТОЧНИК) - 4 mg; ВИТАМИН С - 80 mg; ВИТАМИН В1 (ТИАМИН) - 5 mg; ВИТАМИН В2 (РИБОФЛАВИН) - 2 mg; ВИТАМИН В3 (НИАЦИН) - 20 mg; ВИТАМИН В6 (ПИРИДОКСИН) - 10 mg; ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА доставена под формата на L-метилфолат - 400 mcg; ВИТАМИН В12 - 9 mcg; БЕТАКАРОТЕН (ЕСТЕСТВЕН ИЗТОЧНИК) - 2 mg; ВИТАМИН К - 70 mcg; ЖЕЛЯЗО - 15 mg; СЕЛЕН - 55 mcg; МАГНЕЗИЙ - 150 mg; ЦИНК - 15 mg; ЙОД - 140 mcg; ПАНТОТЕНОВА КИСЕЛИНА - 6 mg; КАЛЦИЙ - 500 mg; МАНГАН - 0.5 mg; БИОТИН - 150 mcg; МЕД - 1 mg; Pregnacare ОМЕГА-3 - 600 mg; DHA докозахексаенова киселина - 300mg; EPA ейкозапентаенова киселина - 60mg.

 

Противопоказания: Да не се превишава препоръчителната дневна доза! 
Да се приема само на пълен стомах. 
Продуктът може да се ползва едновременно с други продукти от гамата на Витабиотикс. 
Продуктът може да се използва без ограничение във времето. 
Продуктът да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене!
Производител: Vitabiotics


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика