За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

PGX® DAILY ULTRA MATRIX - естествен продукт за контрол на апетита и нормалните нива на кръвната захар

Следи нашите специални промоции

 
PGX® DAILY ULTRA MATRIX -  естествен  продукт за контрол на апетита и нормалните нива на кръвната захар
Производител: Natural factors
Количество: 120 капс.
Цена:
54.95лв.
с ДДС: 54.95лв.

За 100% здравословен контрол върху апетита, теглото и нивата на кръвната захар! Отличен източник на водно-разтворими фибри, иззети от картофена палма (корен)!

PGX® Daily Ultra Matrix е високо пречистен, патентован комплекс от водно-разтворими фибри, иззети от картофена палма (корен от конджак) PGX (PolyGlycopleX®), в комбинация със средноверижни триглицериди.

Глюкомананът – водоразтворимият полизахарид, съдържащ се в конджак влияе върху хормона, който отговаря за апетита (грелин), прочиства червата и насърчава редовното изхождане. Балансира нивата на кръвната захар. Когато се приема с течности, глюкомананът има увеличава своя обем до около 200 пъти, преобразува се в желеобразна маса и създава усещане за ситост.

Средноверижните триглицериди (МСТ) редуцират излишните мазнини и осигуряват енергия. Те имат доказани ползи в лечението на затлъстяване и наднормено тегло.

PGX® Daily Ultra Matrix допринася за:

-стабилизиране нивата на кръвната захар

-контрола върху секрецията на инсулин

-подобряване на инсулиновата чувствителност

-понижаване нивата на кръвната захар след хранене

-понижаване на гликемичния индекс на храната

-контрола върху апетита, включително желанието за сладко, дълготрайното усещане за ситост и здравословната загуба на тегло

-изгарянето на излишните телесни мазнини

-баланса върху нивата на холестерола и намаляване на триглицеридите

-възпрепятстване абсорбцията на въглехидрати и холестерол

-редовната дефекация при хроничен запек, прекомерно отделяне на газове, подут корем и тежест

-очистването на стомашно-чревния тракт от токсините, образуващи се в процеса на храносмилане и отделящи се в червата. Така отпадните продукти не могат да попаднат в кръвообращението и организма е 100% защитен.

Меките софтгел капсули доставят фибрите директно до стомаха, където те постепенно абсорбират водата и бавно започват да увеличават обема си, създавайки усещане за ситост.

Какво представлява PGX®?

PGX (PolyGlycopleX®) е патентован комплекс от фибри, които са източник на питателни растителни влакнини. Когато се приема с храна, PGX абсорбира водата, разширява се в стомаха за времето от около 30 минути и забавя храносмилането. Всичко това предизвиква усещане за ситост, насърчава здравословните нива на кръвната захар и намалява усещането за глад.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Допринася за поддържане на нормални нива на апетита и на чувство за ситост. Спомага за нормалните нива на кръвна захар и на инсулин в кръвта, както и за нормалния метаболизъм на холестерола и триглицеридите.

Забележка: Ако сте под 18 годишна възраст, бременна или кърмеща жена се консултирайте с лекар преди употреба. Да се приема 2 часа преди или след прием на други медикаменти. При диабет или приемате лекарства за намаляване нивата на холестерола се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.
 

Дозировка и приложение:

Софтгел капсулите могат да бъдат приемани с или без храна с голямо количество вода (250-500 ml).

Първа седмица:  По 1-2 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Втора седмица:  По 2-4 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Трета седмица и повече:  По 3-6 софтгел капсули 3 пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета опаковката.

СЪДЪРЖАНИЕ

  • PGX®  (PolyGlycopleX®) -  Високо пречистен, патентован комплекс от водно-разтворими фибри, иззети от картофена палма (корен от конджак) /Amorphophallus konjac/ (чрез процеса  EnviroSimplex®), натриев алгинат, ксантова гума. 
  • Средно-верижни триглицериди /Elaeis guineensis/ (семена).
  • Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков, анато, титаниев диоксид), жълт пчелен восък, не ГМО – слънчогледов лецитин.
  • Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, пшеница, скорбяла, захар, яйца, царевица, черупчести, ядки или ГМО.

Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика