За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Перфектил Платинум
Производител: Vitabiotics
Количество: 60 таблетки
Цена:
64.49лв.
с ДДС: 64.49лв.

Мощна формула за възстановяване на кожата

 

Действие
Perfectil Платинум помага при подмладяването, подхранването и предпазването на застаряващата кожа чрез доставяне на мощна комбинация от био-активни съставки включващи високо качествен морски колаген, кора от бор, масло от семената на черна боровинка, ликопен и алфа-липоинова киселина директно до най- долните слоеве на кожата.

Perfectil Платинум доставя мощна комбинация от подхранващи и предпазващи съставки, които синергийно подпомагат биохимичните процеси при метаболизма на кожата и нейното възстановяване. Те се доставяте чрез кръвния поток и достигат до най- долните слоеве на кожата, за да могат да действато много по- пълноценно. 

Оптималното подхранване на кожата е с много по- голямо значение и ефект и от най- скъпо струващите козметични кремове и овлажнители, защото ползите се доставят през кръвоносната ситмена и достигат до най- дълбоко ниво за максимален ефект.

Съставките на Perfectil Платинум действат синергийно в подпомагане на биохимичните процеси при метеболизма на кожата и нейното възстановяване.

По време на бременност и кърмене:
Препоръчваме Ви по време на бременността да приемате само мултивитамини, създадени специално за бременни, като например  Pregnacare Оригинални таблети или Pregnacare Плюс. Те съдържат внимателно подбрана комбинация от витамини и минерали, специално разработени за прием още преди зачеване, по време на цялата бременност, а също така и по време на кърмане. Ако е необходимо, Perfectil® Платинум може да бъде приеман след периода на кърмене, защото това е време, в което кожата и косата може да се нуждаят от допълнително подхранване, за да се възстановят.

Прием на други лекарства:
Обикновено Perfectil Платинум може да се приема едновремено с лекарствени средстава, защото той съдържа умерени нива на витамини и минерали и не съдържа никакви упойващи вещества или хормони. За специфични съвети за приема на Perfectil Платинум в комбинация с лекарствени средства, моля първо да се консултирате с Ващия лекар или фармацевт.

При алергия към рибни и мидени продукти:
Perfectil Платинум съдържа специален ексракт извлечен от рибанамиращ се в морския колаген. Ако имате алергични реакции към това или друга съставка от форумалата не приемайте продукта. Ако почуствате някаква алергична реакция веднага се консултирайте с вашия общо практикуващ лекар или фармацевт.

Приложение
Две таблети са препоръчителната дневна доза. Приемат се с основно хранене. Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитамините се приемат на празен стомах. Да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане. 
родукта се препоръчва да се ползва над 25 годишна възраст от хора забелязващи следите от състаряването на кожата и желаещи да се преборят с него. 
Резултатите са винаги индивидуални, но в повечето случаи ние смятаме, че положителните резултати от ползването на продукта трябва да налице след втория- третия месец. Редовното приемане се препоръчва.
Не се препоръчва поради комплексния характер на двете формули ще се получи удвояване на определени хранителни вещества.

Съдържание
Perfectil Платинум съдържа в своята формула естествен морски колагет комплекс, екстракт от борова кора, масла от семената на черна боровинка, ликопен, Алфа- липоева киселина. Освен това в нейната форумула се съдържат всички необходими витамини и минерали за поддържане на вашия здравословен начин на живот.

Производител: Vitabiotics


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика