За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Перфектил оригинална формула
Производител: Vitabiotics
Количество: 30 таблетки
Цена:
23.99лв.
с ДДС: 23.99лв.

Номер 1 във Великобритания, разработена специално за кожата, косата и ноктите.

Действие
Perfectil е хранителна добавка номер 1 във Великобритания, разработена специално за кожата, косата и ноктите. Създаването й се базира на 35 години опит в научните изследвания за ползите от планираното/целенасоченото оптимизирано хранене.

Perfectil действа като доставя подхранащи елементи на кожата на ниво дермален слой, фоликулите на косата и основата на ноктите чрез кръвния поток. Той осигурява съставки жизненоважни за здравината, растежа,  клетъчното обновяване, плюс антиоксидантите кeрaтиноиди, които предпазват от вредното влияние на слънчевите лъчи. Perfectil съдържа и растителен екстракт от семена на грозде за поддържане на здрав тен.

Всяка таблета съдържа 22 хранителни съставки за чиста и еластична кожа, блестяща коса и здрави нокти. Формулата на Perfectil поддържа и обновява клетките. Включените антиоксиданти защитават деликатната кожна тъкан от вредните слънчеви лъчи, основен фактор в стареенето, отпускането и появата на бръчки.Perfectil осигурява естествени растителни екстракти с доказана роля за добрия тен на кожата, витамини и минерали важни за циркулацията на кръвта и образуването на тъканите.

По време на бременност и кърмене:
Препоръчваме Ви по време на бременността да приемате само мултивитамини, създадени специално за бременни, като напр. Pregnacare . Pregnacare (продукт на Витабиотикс) съдържа внимателно подбрана комбинация от витамини и минерали, специално разработени за прием още преди зачеване, по време на цялата бременност, а също така и по време на кърмане. Ако е необходимо, Perfectil може да бъде приеман след периода на кърмене, защото това е време, в което кожата и косата може да се нуждаят от допълнително подхранване, за да се възстановят.

Прием на други лекарства:
Обикновено Perfectil може да се приема едновремено с лекарствени средстава, защото той съдържа умерени нива на витамини и минерали и не съдържа никакви упойващи вещества или хормони. За специфични съвети за приема на Perfectil в комбинация с лекарствени средства, моля първо да се консултирате с Ващия лекар или фармацевт.

Приложение
Препоръчителният прием е една таблета дневно с основно хранене. Изпийте с пълна чаша вода или студена напитка. Приемането на таблетата с основно хранене спомага за максималното поглъщане/абсорбция/ на хранителните вещества и води до намаляване на гаденето, което е възможно да се изпита, ако мултивитамините се приемат на празен стомах. Perfectil трябва да се приема само на пълен стомах. Поемайте таблетите с достатъчно количество вода за по-бързото им достигане до стомаха, но никога с чай или кафе, защото това може да доведе до преждевременното им разграждане. 

Постигане на ефект:
В повечето случаи за натрупване на полезния ефект на витамините и минералите в Perfectil са необходими няколко седмици и положителни резултати се забелязват след 1 до 3 месеца. Ежедневен прием е препоръчителен. Няма ограничения на времето, през което Perfectil може да се използва.

Съдържание
Perfectil съдържа следните активни съставки в една таблета: витамин D (200 IU) 5 mcg; витамин E (натурален източник) 40 mg; витамин C 60mg; витамин B1 8 mg, витамин B2 4 mg; ниацин 18 mg; витамин В6 10 mg; фолиева киселина 400 mcg; витамин В12 9 mcg; биотин 0,045mg; Pantothenic acid витамин В5 40mg; желязо 12 mg; магнезий 75 mg; цинк 15 mg; йод 200 mcg; манган 0, 5 mg; мед 1 mg; хром 50 mcg; селен 100 mcg; Cystine цистин 10 mg; бета каротин (смес от натурални каротиноиди) 2 mg; екстрат от семена на грозде (95% Proanthocyanidins) 15 mg. Продуктът не съдържа изкуствени оцветители, желатин, глутен, консерванти и мая. Perfectil не е тестван върху животни.

 

Противопоказания: (ако е нужно, ако не се трие) (М)
Производител: Vitabiotics


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика