За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Масло за нокти Икаров
Производител: Ikarov
Количество: 10 ml.
Цена:
3.19лв.
с ДДС: 3.19лв.

Маслото за укрепване на нокти е продукт с ефикасно действие и с много приятен аромат.

Производител:

Икаров ЕООД (Ikarov)

Състав:

Представлява смес от бадемово масло и пет етерични масла - розмариново, евкалиптовото и три цитрусови масла - лимоново, грейпфрутово и цитронелово. В добавка на екстракт от розмарин, лецитин, витамин Е и С.

Действие:

Розмариновото масло стимулира растежа. Евкалиптовото масло /заедно с бадемовото/ поддържат нормалната влажност и витализират клетките. Трите цитрусови масла са една класическа комбинация за поддържане на самите нокти. Всички цитрусови масла обаче са чувствителни към ултравиолетовите лъчи - ето защо след намазване, ноктите не бива да се излагат на слънце или "изкуствено слънце". За стабилизиране и предпазване от окисляване е добавена смес от природни антиоксиданти. Те имат благотворно влияние върху ноктите. Маслото за укрепване на нокти осигурява външната подкрепа.

Приложение:

Нанесено върху ноктите с четчица то разнася ухание на цитрусова градина. При всекидневна употреба на маслото, то дава бързо видими резултати. Маслото за укрепване на нокти омекотява кожичките около ноктите, позволява те да се избутат навътре или да се почистят по-лесно и дава възможност на ноктите да растат по бързо. Ако ноктите са лакирани, маслото се употребява като се нанася с четката в кожичките около ноктите и под тях и се втрива с лек масаж. Маслото за укрепване на нокти подобрява не само състоянието им, но и настроението Ви!


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика