За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
ГЪМИ Витамин С за деца 1+1 подарък
Производител: GummiStar
Количество: 2x60 табл.
В наличност
Цена:
0.00лв.
с ДДС: 0.00лв.

ВИТАМИН С ЗА ДЕЦА – ЕСТЕСТВЕН ПРОДУКТ ПРИ ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, НАСТИНКА И КАШЛИЦА

При нарушено функциониране на имунната система:

Пропуските в хранителния режим, прекомерният прием на антибиотици, замърсената околна среда и още много други фактори ежедневно атакуват имунната система. А детският организъм е особено уязвим в това отношение. Практиката показва, че малчуганите с отслабени имунни защити, много по-често страдат от грип, респираторни проблеми и др. Това важи в пълна сила за онези от тях, които посещават ясла или детска градина.

Витамин С за деца подсилва детския имунитет и е незаменим помощник срещу атаките на досадните вируси и бактерии. Има добро профилактично действие срещу настинки и грип, възпалено гърло, хрема и ускорява възстановяването след прекарани такива състояния. Благодарение на мощния си антиоксидантен ефект, намалява вредното въздействие на оксидативния стрес и оздравява целия организъм.

Витамин С за деца подпомага развитието на здрави клетки в организма, допринася за правилното усвояване на калция, ускорява възстановяването на тъканите и укрепва стените на кръвоносните съдове. Благоприятства състоянието на зъбите и венците.

Витамин С за деца е оригинален продукт на американската компания Vitamec, източник на витамин С като L-аскорбинова киселина. Сертифициран веган. В нежната му формула не присъстват желатин, пшеница (глутен), мляко, яйца, соя, дървесни ядки, фъстъци, изкуствени аромати, животински производни продукти или консерванти. Под формата на вкусни, дъвчащи таблетки.

Витамин С за деца допринася за нормалното функциониране на имунната система на децата и приемът му се препоръчва особено по време на растежа. Подпомага естествените защитни механизми, както и изхвърлянето на токсините от тялото.

Въпреки че е създаден специално за деца, продуктът може да се приема и от възрастни!

Приложение

За деца над 2 години и възрастни, да се сдъвкват по 2 желирани таблетки дневно.

Съдържание

Съдържание (в 2 желирани табл.) (дн. доза)
Калории 15 15
Общо въглехидрати,  4 g  4 g
от които захари 3 g 3 g
Витамин C (като L-аскорбинова киселина) 60 mg 60 mg
Натрий 8 mg 8 mg

Други съставки: Сироп от царевица, захар, вода, натурални аромати, оцветители (сок от черен морков концентрат, каликарпа концентрат, куркума).
Без желатин, пшеница (глутен), мляко, яйца, соя, дървесни ядки, фъстъци, изкуствени аромати, животински производни продукти и консерванти. Сертифицирани ВЕГАН.

 


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика