За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Гастрокинд
Производител: DHU
Количество: 150 табл.
Цена:
10.24лв.
с ДДС: 10.24лв.

Гастрокинд е хомеопатичен продукт,който се използва за лечение на оплаквания, в резултат на промяна в храненето при бебета, като метеоризъм и запек и стомашно-чревни оплаквания и  при малки деца  като гадене, повръщане и диария.

Винаги прочитайте листовката преди употреба! 

Подходящ за: 

Бебета и малки деца

Активно вещество:

Arsenicum album trit. D6 20 mg, Croton tiglium trit. D6 20 mg, Okoubaka trit. D4 20 mg. Veratrum album trit. D12 20 mg. Помощни вещества: Микро кристал на целулоза, талк, магнезиев стеарат

Дозировка:

Деца до I година: При остри оплаквания се приема по 1 таблетка на всеки час. до максимум 6 таблетки дневно. След отшумяване на оплакванията се приема по една таблетка 4 пъти дневно.

Деца от I до 6 години: При остри оплаквания се приемат по 2 таблетки на всеки час, до максимум 12 таблетки дневно. След отшумяване на оплакванията се приема по 2 таблетки 4 пъти дневно.

Таблетките се приемат половин час преди или след хранене и се оставят да се разбият бавно в устата. За малки деца таблетките да се разтварят в малко вода.

Предупреждения:

Подобни симптоми, като тези, за които е предназначен Гастрокинд. могат да се наблюдават при остри стомашни заболявания, апендицит или менингит. Ето защо консултация с лекар за изясняване на диагнозата е необходима преди започване на лечението с Гастрокинд.Ако след прием на лекарството симптомите продължават, състоянието се влоши, или оплакванията се повтарят често, е необходима преоценка на лечението.

Препоръчваме ви съвместна употреба със следните Шуслерови соли:

  • Гадене, повръщане - Гастрокинд + Шуслерова сол N 8
  • Диария - Гастрокинд + Шуслерова сол N 3
  • Обстипация, метеоризъм, болка - Гастрокинд + Шуслерова сол N 7

Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика