За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
B-Комплекс Бързо разтворим Natrol
Производител: Natrol
Количество: 90 таблетки
В наличност
Цена:
25.49лв.
с ДДС: 25.49лв.

Съдейства за енергийния баланс в организма

 

Действие
Приемът на този продукт осигурява набавянето на основни хранителни вещества, които участват широкоспектърно в правилното протичане на процесите в организма. В състава на Natrol B-100 Complex е включен набор от активни витамини от В-група, основни хранителни вещества, подпомагащи растежа и развитието, и UltraGreen патентована формула. Natrol B-100 Complex съдържа пълната гама от осем витамина, принадлежащи към В-групата и пряко отговорни за поддържането на стабилна имунна система, мускулен тонус, правилна обмяна на веществата, зрително и дермално здраве.
Включената в състава на продукта UltraGreen формула се състои в специфичното съчетание от екстракт от люцерна, листа от обикновена и градинска мента, листа от спанак и спирулина. В своята същност спирулина представлява влакнести синьозелени водорасли, свойствата на които се прилагат в производството на хранителни добавки, осигуряващи приема на витамини, минерали, протеини, както и антиоксидантна защита за поддържането на здрав организъм.
Наличната в продуктовото съдържание фолиева киселина участва активно в производството на кръвни клетки, в процеса на клетъчен растеж, както и в правилното усвояване на витамините от В-група.

•    Облекчава и редуцира следствията от наструпания в организма  стрес
•    Съдържанието на продукта е на 100% растителна основа

Приложение
Приемайте по 1 таблетка веднъж дневно. За най- добри резултати оставете таблетката да се разтвори в устата и тогава преглътнете. Не е необходима вода.

Съдържание

Производител: Natrol


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика