За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
Авемар
Производител: Fortex
Количество: 30 сашети
В наличност
Цена:
239.00лв.
с ДДС: 239.00лв.

За борба с ракови заболявания!

Действие
Авемар е диетична храна за специални медицински цели за допълване на хранителния режим на пациенти с ракови заболявания по време на и след оперативна намеса, радиотерапия, химиотерапия и имунотерапия.
Употребата на Авемар се препоръчва на пациенти, страдащи от злокачествени тумори като добавка към клинично онкологично третиране.
Прилагането на Авемар се препоръчва като обогатител на храната по време на лечение и след приключване на подобни лечения, без прекъсване.
Приемането на Авемар не заменя клинично индицираните противоракови терапии и процедури!

Резултати от използването на Авемар:
- значително удължаване на периода без развитие на заболяването, както и на жизнената продължителност;
- значително подобрение на физическото състояние и активност;
- предпазване от свързаната с рака кахексия;
- подобрение на качеството на живота;
- намаляване на страничните ефекти на химио- и радитерапията (особено на вредното влияние върху хемопоетичната система и пост-химиотерапевтичната анемия);
- разширяване на възможностите за приложение на химиотерапевтични процедури;
- подобряване на операционната търпимост, скъсяване на постоперативния период.


Качество на живота

Значително се подобрява качеството на живота при пациенти с напреднал белодробен рак, след третиране с Авемар най-малко 4 месеца. Опитите са провеждани с разрешението на Европейската организация за изследване и третиране на рака (ЕОИТР).
Използван самостоятелно при изследване на животни Авемар значително намалява развитието на метастазипри белодробен рак, малигнен меланом и рак на дебелото черво. Употребата на антинеопластични лекарствени средства в комбинация с Авемар спират развитието на метастазите. При детайлните проучвания, извършвани при GLP (Добра Лабораторна Практика) Авемар доказва, че не е токсичен или генотоксичен.

При продължително допълване на стандартното онкологично третиране с Авемар за повече от 6 месеца,резултатите са значително по-високи от стандартното онкологично третиране на рак на дебелото черво и ректален рак по отношение на продължителността на живота и развитието на болестта. Подобна продължителност на живота, под влияние на третиране с Авемар се наблюдава при болни от рак на гърдата, меланом, злокачествени заболявания в областта на главата и шията, рак на устната кухина, първичен рак на черния дроб, а също при злокачествени заболявания на пикочно-отделителната и половата системи.

 

Приложение
За възрастни с телесно тегло около 70 кг – една доза се равнява на едно саше Авемар на ден. Препоръчва се Авемар да бъде приготвян и консумиран 1 час преди обяд. Пациентите с телесно тегло от 90 кг и нагоре да консумират 2 сашета и се препоръчва да взимат Авемар приблизително 1 час преди закуска и вечеря.

Препаратът Авемар може също да бъде приготвян и консумиран смесен с освежителни напитки или с негазирана минерална вода, без добавяне на други хранителни добавки (в частност витамин С).

Авемар е микробиологично чист продукт.

Начин на приложение:
Курсът на приемане на добавката за храната Авемар се съобразява със здавословното състояние, терапевтичните и диагностични процедури, на които се подлага пациента заради основното си заболяване.

Приготвяне на единична доза:
Едно саше се разтваря в чаша вода. Прясно приготвеният разтвор от Авемар се използва в рамките на 30 минути след приготвянето му! Неупотребеният разтвор се изхвърля.

Съдържание
Сух ферментирал пшеничен зародиш, малтодекстрин, фруктоза, агент за предотвратяване на слепване (силиконов двуокис), лимонова есенция, подсладител (acesulfame-K), натриев хлорид, полиращ агент (стеаринова киселина).

Производител: Fortex


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика