За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
5-HTP 100mg с Удължено освобождаване Natrol
Производител: Natrol
Количество: 45 таблетки
Цена:
37.99лв.
с ДДС: 37.99лв.

Съмари (Е)

Действие
5-HTP служи като мощен антидепресант, действа потискащо на апетита и същевременно подпомага и регулира съня. 5-хидрокситриптофан (или 5-HTP), е познат още като oxitriptan (съкратено INN), той е компонент, често срещащ се като аминокиселина. Уачства в метаболитни съединения, в биосинтеза на трансмитерите на нервните окончания - мелатонин и серотонин.
Продуктът на Natrol, 5-HTP е изцяло натурален и има растителен произход. Той доставя нужните количества от аминокиселината, която по естествен път спомага за увеличаване нивата на серотонин в мозъка. По състав серотонинът е химически спътник в човешкото тяло. Серотинът регулира процесите свързани с настроенията, в това число емоции, мисловна дейност, поведение, апетит и сън. С редовния прием на продукта 5-HTP се постига нормален баланс и добро ниво на позитивен мироглед, ведро настроение, качествена релаксация и уединение.
За да задоволи Natrol вашите нужди на 100% разработи таблетки с Удължено освобождаване (позволява таблетката да се усвоява постепенно и равномерно) и таблетки с Бързо разтворима формула (за приема им не е необходима вода и се избягва проблема с преглъщането на големи таблетки). Растителен състав 100%, напълно безвреден продукт без синтетични вещества.

Приложение
Приемайте по 1 таблетка, веднъж дневно, по време на хранене.

Съдържание

Производител: Natrol


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика