За нас Права за ползване Доставка Помощ Вход Регистрация

Следи нашите специални промоции

 
5-Хидрокситриптофан 100mg
Производител: Natural factors
Количество: 60 филмирани каплети
Цена:
21.94лв.
с ДДС: 21.94лв.

Допринася за нормалната функция на нервната система и съня, облекчава симптомите на фибромиалгия

Действие
5-хидрокситриптофан (5HTP) се образува от незаменимата киселина триптофан. В мозъка, 5-хидрокситриптофан се преобразува в серотонин – веществото, което предава нервните импулси между мозъчните клетки. Допълнителният прием на 5-HTP допринася за постигането на емоционално благополучие подобряване на настроението и намаляване на усещането за стрес. 5-хидрокситриптофан се препоръчва още като средство за контрол върху апетита и особено – желанието за въглехидрати. Цялостно подпомага дейността на нервната система и благоприятства нормалния ритъм на съня. Тази изцяло естествена формула подпомага състоянието на организма при безсъние, депресивни състояния, стрес, тревожност, често главоболие, затлъстяване и др. 5-хидрокситриптофан, 100 mg на Natural Factors е натурален продукт с най-високо качество. Приемът му води до повишаване нивата на серотонин, без предизвикване на зависимост! Активната съставка от 5-HTP в 5-Хидрокситриптофан, 100 mg, е извлечена от семената на африканското растение Griffonia simplicifolia, като чистотата на състава във всяка каплета, е гарантирана! Всяка каплета осигурява 100 mg активно вещество в гарантирано чиста среда без замърсители. Благодарение на специалното ентерично покритие, каплетите не дразнят стомаха.

Приложение
За добро настоение: по 1 каплета 2-3 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 1 седмица за видим положителен ефект. За добър сън: по 1-2 каплети с храна 30-45 минути преди лягане. За облекчаване симптомите на Фибромиалгия: по 1 каплета 3-4 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 2 седмици за видим положителен ефект. За минимизиране на риск от стомашно-чревни проблеми започнете със стартова доза от 50-100mg 2-3 пъти дневно и постепенно увеличавайте дозата за период от 2 седмици. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт за употреба над 1 година.

Съдържание

Съдържание (в 1 каплета) дн.доза
5-HTP (L-5 хидрокситриптофан) екстракт на прах 100 mg 400 mg

Други съставки: Дикалциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, пречистена вода, външно филмиращо покритие (пречистена вода, етилцелулоза, средноверижни триглицериди, олеинова киселина, въглехидратна смола (целулоза), глицерин, натриев алгинат, стеаринова киселина), растителен вид магнезиев стеарат.

Противопоказания: Само за възрастни. Не използвайте, ако страдате от склеродермия. Да се прилага с повишено внимание, ако Ви предстои работа с машини, шофиране на моторни превозни средства или извършване на дейност, изискваща висока концентрация. Консултирайте се с лекар, ако сте бременни или кърмещи, както и ако приемате карбидопа или лекарства/хранителни добавки със серотонинергично действие. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Производител: Natural Factors


Svej.bg| Emedika.bg 2015, верига аптеки Екомедика